Havet och solen!

Idag blev det mycket bad och sol! Vi hänger mest vid poolen när det är badväder, för det är ganska svårt för mig att gå i sanden vid havet. Vi gör det ändå så gott som varje dag, och självklart har det blivit bad i havet också. Syrran passade på att snorkla i dag, hon såg helt galen ut när hon försökte få ner huvudet tillräckligt långt ner.

Tydligen bjöd havet just här inte så mycket att se på, mer än stenar och sand. Det finns knappt några snäckor och jag har inte sett ett enda djur i vattnet, så de bor väl inte i Kolymbia. De enda djuren det verkligen finns gott om är ödlor. I mängd. Har fortfarande inte lyckats komma nära nog att få till en skarp bild på en ödla, men det kanske går lika bra med den här selfien vid havet. Skräcködlor finns det faktiskt gott om här.

Havet och solen och en skrackodla

Nu blir det som vanligt på kvällarna, en tur runt byn och kanske lite shopping. Har hittat några fina smycken och saker, som ni får se sen när jag kommer hem. Är på jakt efter en klänning också. Det finns mängder av billiga klänningar i jättefina modeller, men mönstret på så gott som alla känns Mallorca á la 80-tal. Vi får se om jag hittar något, jag hoppas det.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/05/havet-och-solen/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.