Helt slut

Jag är så jävla trött. Helt slut. I går var det hemresa, och jag fick så ont på planet att jag kräktes när jag kom hem. Det var så uselt att de varken hade kuddar eller filtar på planet, så jag hade inget val än att sitta i den jävligt obekväma flygplansstolen och försöka göra små övningar till och från för att inte dö helt och hållet. Jag är helt slut efter en vecka utan sömn mer än någon timme i stöten, 4-5 timmar per natt, jag är helt slut efter att hela tiden ha så ont att det är jobbigt ens att öppna käften, och jag är slut efter att ha packat upp och packat om.

För det var jag tvungen att göra när jag kom hem alldeles för sent i går kväll – planet var ett par timmar försenat. Och tvätta. Nu är jag på väg till jobbet, och jag åker kommunalt. Startade redan vid sjutiden i morse, för det är rusningstrafik och mitt färdtjänstkort is nowhere to be found. Jag måste kliva av och vila ofta, och trots att det inte är långt till jobbet så är det asjobbigt att åka bland mycket folk när ryggskottet och nackspärren blixtrar utav bara fan. När jag var på intervju för att förnya färdjänst så sa de att det var gott om tid och att jag skulle hinna få det, men tydligen var det inte så.

Fy fan, vilken dag det var i går. Och vilken dag det kommer att vara i dag, och i morgon. Jag vill bara krypa in i en bubbla och inte komma ut på ett bra tag. Det lutar helt klart åt att vi tar med rullstolen till Barcelona om en vecka, för om jag ska sova så här dåligt på hotellet där en vecka till vet jag inte om jag kommer orka gå och se på något överhuvudtaget. Nej, fy fan. Jag ser glad ut, men jag håller på att dö en smula.

Arga Klara på Rhodos. Helt slut efter resan.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/05/helt-slut/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.