Inte längre hemlös, dessutom orienterad!

Boendeproblemet är löst, så jag är inte längre hemlös. Snubben vi pratade med i går kväll hade inte så stor koll, och dessutom hade han fel. Frukost ingick visst, och rummet fanns visst tillgängligt under den tid det var reserverat. Det vara bara att betala (tur att det finns kreditkort!), så får jag reda ut det med bokningsföretaget när jag kommer hem. Inget att bekymra sig över nu, i alla fall. Så! Vi slängde i oss frukost, för buffén stängde ju ungefär när vi skulle checka ut och försöka prata med dem i receptionen igen.

Slapp alltså checka ut, så vi drog ut på stan för ett orientera oss lite. Vi knatade runt till La Sagrada Familia, till den enorma matmarknaden, och med tunnelbanan runt halva stan till någon mc-butik som älskaren R ville besöka. Matmarknaden var helt grym, där vill jag käka lunch varje dag. Det var trängsel och en hel del fula fiskar, men det fanns mängder av godsaker.

Ful fisk. Inte längre hemlös!Frukt, korvar, skinka, choklad, färdiga piroger, tapas och allt möjligt gott. Nu har jag vilat ett par timmar på rummet, och i kväll ska vi rulla ut och käka en god middag någonstans. Vädret har varit helt perfekt i dag, men i morgon ska det regna så då blir det inomhusaktiviteter. Kanske tidigare nämnda kyrka, och akvariet. Eller något annat skojigt museum. Resten av veckan ska vara fin, runt 20 grader och sol, så då blir det uteserveringar, promenader, gelato, kanske upp på ett berg eller en längre utflykt. Vi får se – so far, so good. Förutom den tillfälliga hemlösheten i går kväll, det sved.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/05/inte-langre-hemlos-dessutom-orienterad/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.