Katterna och förberedelser

Vardag. Jobbdag. Tidig morgon. Har verkligen sovit mycket, och sovit skönt de här dagarna på lantstället tillsammans med min älskade R och de söta små luddskallarna. Det märks så väl när katterna har saknat mig, och de blir extremt mycket mer keliga när vi ses. Så pass keliga att jag har en hel uppsättning nya små hål i huden på låren, efter att de har suttit i mitt knä och trampat med klorna.

Fint. Blir alldeles skrovlig när det läker, för de gosar fortare än jag hinner läka när jag inte är med dem varje dag. Och nu på morgonen var det dags att lämna katterna igen, i ytterligare ungefär tio dagar. R kommer att vara kvar med dem ett par dagar till, sedan är det ”svärmor” som är kattvakt igen när vi reser bort igen på söndag.

Mina katter! Söt grå katt och svart katt. Katterna sitter på bordet och tigger.

I kväll måste jag försöka få någon ordning på det här med flygbiljett och hotellbokning. Måste kolla upp flygbolaget, om det går att checka in i maskin, och hur man gör med rullstol. Jag har bara bokningsnummer, och inga fysiska biljetter. Det skulle jag självklart ha gjort tidigare, men jag köpte inte resan själv, och personen jag fick den av har haft en tragedi i familjen och varit bortrest ett par veckor. Dessutom bor han i Wales, och jag har aldrig träffat honom… Om det blir några frågetecken får jag försöka ringa honom, eller så får vi åka och se hur långt vi kommer! Det är i alla fall bokat och betalt i mitt namn, så det går säkert bra. Men det blir kvällens nöjen, nu ska här jobbas!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/05/katterna-och-forberedelser/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.