Kött och mops!

Fy fasen vad mycket härligt kött vi åt i går! Vi gick till ett argentinskt steakhouse som hade fått riktigt högt betyg, och jävlar i min lilla låda. Jag tog en liten köttbit (trodde jag) och fick en Angus-flankstek som täckte halva tallriken. Det var utan någon som helst tvekan det bästa köttet jag har ätit i hela mitt liv, och tillbehören var grymma också. Vi fick ett par tapas först, några såser till köttet och då bröd med vitlökssmör i mängd.

Älskaren R tog en annan del av kossan, och fick två gigantiska biffar. Delade på en flaska vin till maten, och det blev betydligt billigare än om vi hade käkat varsin portion tråkig pasta och delat på en vinare i Gamla stan hemma. Helt sjukt bra, det var nog en av de bästa restauranger jag varit på i hela mitt liv. Den hette Buenos Aires, och finns tydligen på andra ställen i världen också. Grymt kött.

Efter maten bjöd de på någon fryst drink gjord av is, mandariner, Cava och vodka, och den var så god att jag höll på att smälla av. De frågade om jag ville ha en till – servicen var det verkligen inget fel på! Jag var inte så full att glaset var snett, men det var snett ändå.

Åt kött på Buenos Aires och fick en sned drink.

Efter maten trampade vi runt och försökte smälta maten lite. Hittade en svensk krog, Pappa Sven, som serverade bra svensk husmanskost som man knappt hittar hemma. Klappade en skitsöt mops som inte kunde dra in tungan, och hade jävligt ont i benen och fötterna.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/05/kott-och-mops/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: