Måla och paj

Det händer inte så mycket på lantstället för min del när det regnar. I går lyckades jag i alla fall måla en timme, det går sakta men säkert. Orkar inte sitta särskilt länge åt gången, men samtidigt blir jag så distraherad att jag ofta sitter alldeles för länge. Men så var det inte i går, för kroppen protesterade alldeles för högt och ljudligt.

Nu regnar det i alla fall inte, men det är mulet och inte särskilt varmt. Förutom en promenad blir det nog inte mycket gjort i dag heller, men jag ska försöka måla en timme till så att det jag jobbar på (och har gjort i en smärre evighet) blir färdigt någon gång. Eller förresten, R är iväg på en grej nu som kanske innebär att jag har något roligt att göra i kväll!. Hur som helst, jag började på just det här alstret i februari, sen kom det en massa saker att göra i vägen, och sen kunde jag inte hitta mina målargrejer på länge. Och rätt som det var så låg de där de alltid har legat, och alltid ska ligga.

Akvarellset, block, färg och penslar

Nåväl. Bakade förresten årets första rabarberpaj av en del av det jag och “svärmor” skördade för någon vecka sedan. Det stank paj i hela stugan, och den blev sjukt god. 9 av 10, enligt mästarätaren R. Vi var tvungna att sno vaniljsås från grannen (hans föräldrar), för vår egen räckte inte. Tänk så kort stund en paj räcker, när den är riktigt god. Tur att jag har material till minst två till!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/05/mala-och-paj/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.