Mycket att göra nu..!

Det är mycket nu! I dag ska jag försöka pallra mig iväg och träffa kollegorna en stund på eftermiddagen, om jag orkar. Alla är lediga från kontoret i dag, och vi har en särskild dag bara för oss. Först ska de åka på en båttur i skärgården och äta, men det fixar jag inte att följa med på. Ryggen skulle dö. Jag ansluter efteråt, och så skulle vi eventuellt gå på bio eller så. Vi får se, jag är inte i bra form.

Jag skulle visserligen behöva åka iväg en sväng, för jag måste till ett apotek och få intyg för mina mediciner till nästa utlandsresa, och så måste jag växla till mig några euro. I alla fall så att vi kan ta en taxi från flygplatsen till hotellet när vi kommer fram till Barcelona. Det var säkert något mer jag skulle göra också, men det har jag glömt. Tvätta vore bra, fast jag inte har någon katt som hjälper mig hemma nu.

Grå katt har kuddkrigg med strumporna i mitt tvättrace! Mycket att göra nu.

Jag har visserligen en hel del av dagen i morgon på mig också, och jag behöver egentligen inte packa förrän på söndag morgon. Det vore ju ändå skönt att ha lite gjort, så att det bara blir vila förutom resan på söndag. Jag har inte varit så här trött på evigheter, om ens någonsin – om man bortser från när man typ ligger på uppvaket efter en operation. Det är visserligen inte så konstigt, men jag undrar hur det kommer att gå. Och hur det kommer att vara efter nästa resa… Nåväl, snart har jag permanent vacation – så mycket det nu blir när man har en kronisk sjukdom.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/05/mycket-att-gora-nu/

2 kommentarer

  • Matsmaj 9, 2014 kl. 13:59
  • Svara

  Intressant att läsa din blogg, jag har bokmärkt den!
  Ha en trevlig fredag
  //Mats

  Är du optimerad för internet ?
  sökmotoroptimering
  mats@soktmotoroptimering.it
  https://www.sokmotoroptimering.it/index.html

  1. Tack! Jajamen, jag optimerar allt som går! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.