Näringsriktig frukost

Det är viktigt att äta en näringsriktig frukost. Även när man är på semester. Titta bara, det ligger frukt på min tallrik! Jaha, pannkakor med chokladkräm och strössel? Ja, kolhydrater är inte livsfarligt. Att jag sedan även åt en tallrik ost, grönsaker, bacon och omelett kompletterar ju och gör det hela till en välbalanserad och näringsriktig frukost. Eller nåt.

Välbalanserad och näringsriktig frukost

Det är inte pannkakor varje dag, några dagar har det varit våfflor, och ibland är det amerikanska pannkakor. Men jag smetar alltid på ett tjockt lager choklad och strössel så att jag orkar ligga vid poolen en stund. Det blir inte så mycket poolhäng faktiskt, för solen lyser inte så hemskt mycket över Kolymbia, trots att väderprognosen påstår det. Jag kommer inte att vara särskilt mycket mer ljusbeige när jag kommer hem än vad jag var när jag åkte, men jag kommer i alla fall att ha fått i mig en stor och näringsriktig frukost varenda dag!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/05/naringsriktig-frukost/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.