Nu drar vi!

Nu drar vi snart till Barcelona! Planet går om en liten stund, och vi är framme ungefär klockan åtta i kväll. Det har gått betydligt smidigare den här gången; jag packade min väska, satte mig i rullstolen och befann mig helt plötsligt incheckad på Arlanda utan att ha gjort något särskilt. R fixade allt och släpade på både mig och väska. Vi har inte så mycket med oss, så det rymdes i en väska och varsitt handbagage. Eftersom jag kan gå så checkade vi in rullstolen också.

Hade ju ingen fysisk biljett, eller ens en biljett på mail, utan bara ett bokningsnummer, och då vill man gärna slippa så mycket krångel som det är möjligt. Resan köptes genom ett brittiskt lågprisbolag, och när jag skulle checka in online i morse så var det en hel massa krångel med att betala för sittplatser och sånt, men det gick utan större problem när vi väl var på plats. Har inte fått tag på karln som gav mig resan på ett par veckor, så det var en del frågetecken kring vad som var betalt och inte, men han hade fixat allt. Som vanligt – min vän Stephen är bäst! Hoppas bara att incheckningen på hotellet funkar också…

Vi ska bo centralt, alldeles vid Placa de Catalunya, och det kommer att vara enkelt att ta sig överallt. Ska vara riktigt turistig och försöka hitta små, roliga museum i stället för att bara kolla in La Sagrada Familia och Las Ramblas som jag har sett förut. Älskaren R har inte varit i Barcelona tidigare, så han vill självklart se de ställena också, men jag tycker alltid att det är roligare att försöka hitta små guldkorn. Visserligen vore det kul att se Picasso-museet, för där har jag inte varit tidigare, så om det någon dag inte är alltför lång kö så drar vi dit. Weee, nu drar vi! Det påstås att hotellet har wi-fi, men som vanligt vet man aldrig. Men vi hörs snart!

Vy från flygplan, blå himmel

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/05/nu-drar-vi/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.