R dödshotad av brittisk dam

I dag blev älskaren R dödshotad! Inte hur som helst heller, men på ett roligt sätt! Först lyckades jag hitta till mötesplatsen där jag skulle träffa R när vi skulle ut och äta i går, helt otroligt! Vi köpte lite skinka och frukt på marknaden och strosade runt lite först, sen gick vi till en restaurang på en tvärgata till Las Ramblas, som hade fått högt betyg hos TripAdvisor. Vi var lite trötta på köttdieten de senaste dagarna, så vi beställde pasta. Övervägde att dela på en flaska vin, men stället var inte helt billigt så vi gav upp idén och tog varsin öl i stället. Vi skulle ha tagit vinet…

R hittade nämligen en stor bit porslin i sin pasta när han nästan hade ätit upp, och sedan hittade jag en mindre. Jag var ändå proppmätt vid det laget, trots att jag hade lite kvar, men jag ville inte käka mer av det. Vi sa till ägaren, och han ursäktade sig i en evighet och bjuppade självklart på hela middagen. De har hård konkurrens där i området, så ett bra rykte är allt. De är förlåtna.

På väg upp till hotellrummet delade vi hiss med tre äldre britter, en man och två kvinnor som var urtyperna för fina brittiska damer som dricker afternoon tea och diskuterar kungahusets affärer. De skulle av först, och hissen har dörrar åt två håll. R stod vid dörren där man går av, och vi stod ganska tätt packade där i hissen. Helt plötsligt, verkligen från randomness av ingenstans, utbrister den ena damen på den mest högborgerliga brittiska accent som bara går att hitta:

I just want that man to fall out when the door opens”,

varpå vi alla brast ut i gapskratt, som höll i sig bra länge! Haha, det var så sjukt oväntat! En liten grå tant med perfekt lagt hår som hotar honom på ett förtäckt och fint sätt, haha! Hon hade ju ingen aning om han pratade engelska eller inte! Söt var hon också. Hur som helst, ingen ramlade ur hissen, och i dag är vår sista hela dag i stan. Ska göra ett par turistgrejer till, sen blir det nog bara mer god mat som gäller.

Söt dödskalle. Min kropp är trött. Dödshotad

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/05/r-dodshotad-av-brittisk-dam/

2 kommentarer

  • Pettermaj 17, 2014 kl. 12:58
  • Svara

  Storbritannien, The land of politeness.
  – I’m sorry old chap. So sorry for poking you with my knife
  – Nonono, not your fault. I shouldn’t have falling against you walking with a knife in your hand.

  Family Guy drev i ett avsnitt, ”British Peter”, just om britterna och deras hövlighet.

  1. Det känns bekant! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.