Snart hemma!

Nu är vi snart hemma! Det blev tidig morgon i morse, för planet gick redan halvtio. Ganska skönt att vi kommer hem tidigt, för att gå på stan en del av dagen och sedan ägna mig åt en helvetesresa hade inte varit någon höjdare. Allt har gått bra,och jag borde vara hemma i lägenheten i Stockholm någon gång mellan klockan två och tre, och det ska bli ganska skönt.

Vi har haft det hur bra som helst i Barcelona, men efter fem hela dagar hade både jag och älskaren R vissa svårigheter att komma på vad vi ville göra eller vad vi skulle se. Visst finns det flera museum att gå på, och ställen att åka till utanför stan, men som helt vanlig turist är man ganska nöjd. Och visst skulle jag kunna hänga vid playan ett par dagar, men det är inte Rs grej.

Vy över Barcelona. Snart hemma igen!

Känner inget direkt behov eller sug efter att åka tillbaka heller – nästa gång jag åker till Spanien blir det någon annan stad. När vi kommit hem från Paris för tre år sedan så kände vi båda på en gång att vi ville tillbaka, men så är det inte riktigt med Barcelona. Nu vill jag hem och vila efter mina två första semestrar utomlands sedan Paris, för på måndag börjar allvaret igen. Det är jävligt mycket inbokat framöver, så resten av dagen blir vila. Om vi får vårt bagage och kommer hem, alltså…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/05/snart-hemma/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.