Tapas och mald katt

Som jag nämnde någon gång tidigare, så är ju min plan att äta minst en glass om dagen, och hittills har jag lyckats bra. Få saker slår en riktigt god gelato! I går kväll gick vi till en fin tapas-restaurang och provade alla härliga korvar, skinkor och räkor vi bara kunde hitta. Sjukt gott. Älskaren R beställde in ett jättefat med iberisk skinka och olika salami.

I förrgår kväll gick vi förresten förbi ett helt showroom bara för skinka, det var faktiskt väldigt kul att gå in och kika på de olika sorterna. De hängde där som hela, lufttorkade grisben. I en lyxig salong med punktbelysning och kostymklädda värdar, haha! Ska se om jag får till någon bild därifrån senare. Hur som helst, efter våra tapas blev det en glass på stan. Och för er som inte vet hur Hello Kitty ser ut när man slänger henne i köttkvarnen så kan jag meddela att det är så här.

Hello Kitty-gelato (glass). Tapas och mald katt.

Hehe… Undrar vad den smakar? Säkert bubbelgum eller någon konstgjord smak. De skulle nog inte ge en sån där skojgrej en ”riktig” smak, för de klassiska smakerna av jordgubbar, körsbär eller choklad leker man inte med. Nej, jag provade inte, och tänker inte göra det heller. Men det vore kul att säga till någon unge att jag har ätit mald Hello Kitty.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/05/tapas-och-mald-katt/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.