Vårdbesök och regnväder

Nähä, det blev ingen resa till lantstället för mig. R åkte själv i går efter diverse missförstånd. Får väl åka dit efter jobbet på torsdag och stanna över helgen då. Det är jobbigt att åka fram och tillbaka så mycket när jag jobbar och har en massa vårdbesök inplanerade, men katterna är där och de efterfrågar mitt sällskap. Älskaren R duger inte lika bra, och inte heller ”svärmor” som har varit snäll och tagit hand om dem när vi varit borta. Det var tänkt att R skulle ha åkt dit i söndags, men då var han paj.

Det verkar i alla fall kunna bli ganska fint väder till helgen. Det här med regn och kyla efter två veckor på sydligare breddgrader känns inte helt okej. Det kunde väl för fasen ha varit dåligt väder när jag var borta i stället?! Tror inte att jag har någon anledning att gå ut i dag, i alla fall. Har ingen lust ändå. Har många vårdbesök planerade de närmaste veckorna, nästa redan i morgon, men det känns inte som om just det ger så mycket.

Regndroppar på fönster

Det är ingen träning och ingen egentlig smärtlindring, bara tips på små övningar man kan utföra var som helst och när som helst, för att jämna ut de pyttesmå musklernas styrka. Men med tanke på mina diskar och ledproblemen till följd av min sjukdom, känns det inte som det viktigaste för tillfället. Men vad fan vet jag, jag gör som de säger. En del är väldigt flummigt, men jag provar. Man ska prova allt, även om man är skeptisk – funkar det inte så vet man det säkert, och funkar det så är lyckan gjord. Min lycka är ganska liten i dag. Jag har ont, är trött och ensam. Väldigt mycket av allt.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/05/vardbesok-och-regnvader/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: