Wellness och regnig dag

I morse gjorde jag mig i ordning för att gå på Stockholm Wellness med älskaren R. Han åkte från lantstället på morgonen, och kom hem alldeles för sent och för oförberedd. Som vanligt när det är någonting jag vill göra… Vi kom iväg i alla fall, utan färdtjänst, så vi gick genom ett regnigt Stockholm för att komma dit. Det bjöds på diverse godsaker och drycker från olika företag som ställde ut, och vi minglade lite bland folk. Eventet arrangerades av Pure PR, med Katrin Zytomierska i spetsen.

Arga Klara och Katrin Zytomierska på Stockholm Wellness

Man kunde dessutom testa yoga och zumba på Stockholm Wellness, och jag försökte verkligen få R att testa zumban. Jag testade både med mutor och hot, men det gick inte att få honom att prova. Helt värdelöst, jag hade haft något att skratta åt i flera veckor efteråt! Sen bjöds vi på en riktigt god lunch, och det var föreläsningar och mer event på eftermiddagen. Tyvärr hittade jag ingen stol som var bekväm nog att sitta på mer än några minuter i taget, och jag kunde inte stå upp så länge, så vi var tvungna att gå efter bara ett par timmar.

Satte oss på närmaste café och kaffeknarkade en stund innan vi gav oss av hemåt. Jag hade i alla fall trevligt, men det hade varit kul att stanna lite längre – och ännu roligare att se R testa lite dans… I morgon drar vi till Barcelona, och han har inte sett ut något han vill göra där ännu. Jag vet ju ungefär, eftersom jag har varit där förut, men det var ett bra tag sedan. Jag tänker slappa, plocka fram det mest väsentliga jag ska ha med mig och göra i ordning medicinpaketen. Och helst utan att stå upp i onödan, det har jag fått nog av i dag…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/05/wellness-och-regnig-dag/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.