Wellness Stockholm på lördag!

För ett par månader sedan skrev jag om årets nyttigaste mässa, Wellness Stockholm. Det händer i helgen, och kan man delta i bland annat en föreläsning med Andreas “Kostdoktorn” Eenfeldt, matlagningskurser, workshops och debatter. Det bjuds på mat, dryck, produkttester, goodiebags, gala och mycket mer.

Jag tycker ju att hälsa och bra mat är oerhört viktigt, och ska självklart också gå på Wellness Stockholm tillsammans med älskaren R. Katrin Zytomierska är konferencier på Stockholm Wellness, och jag tycker att hon verkar vara både rolig och cool, så det blir nog kul. Och gott med provsmakning! Jag har ju ett stort matintresse, och debatt och kunskap är alltid bra. Är det dessutom lite gala över det hela gör det ju ännu bättre!

Wellness Stockholm 2014 med Katrin Zytomierska, föredrag av Kostdoktorn, provsmakning, debatt och mycket mer. Få en rabattkod till biljetten här!

Är man intresserad av mat och hälsa så är det här säkert väldigt kul och givande. Det kommer antagligen att handla en hel del om naturlig mat, kost med få kolhydrater och mat utan tillsatser, men det kommer även att finnas Zumba-klasser på plats, och så självklart en hel del information och kurser. Tror inte att jag får R till att testa Zumba, men han har nog ingenting emot produkttester och provsmakning… Ses vi där?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/05/wellness-stockholm-pa-lordag/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.