Besök i stugan!

I lördags kom bästa M på besök till sommarstugan! Vi firade en Rs födelsedag med mat i mängd hos ”svärisarna”. Det blev grillad oxfilé med grönpepparsås och rabarberpaj i nästan lika stor mängd. Och några glas vin. Senare på kvällen lyckades M och älskaren R lyckades dricka några öl också, och för första gången fick jag höra R sjunga. Vi har hängt ihop i snart fem år, och när vi var små gick vi i skolan ihop, men han har aldrig öppnat käften för att sjunga förut. Det var roligt, han lät ungefär som min farsa.

Det var riktigt härligt att bästa M kom. Han sov självklart över, och gårdagen ägnade vi oss diverse härliga och somriga aktiviteter. Som att sitta i solen och försöka härda ut – det blåste väldigt kalla vindar, och stora mörka moln kom i vägen hela tiden – och att skjuta luftgevär. Jag sköt ganska bra till en början, men efter en stund började det göra ont i axel och händer, det blev mer och mer svajigt, och betydligt färre bra träffar. På 33 skott hade jag ändå i genomsnitt 6.8 poäng per skott, så det får duga. Men jag vann ändå inte…

Gevär, luftgevär

Vi gjorde inte så himla mycket i går egentligen. Framåt kvällskvisten lugnade vädret ner sig, och vi sög i oss lite värme och sol på det enda stället där det var lä på tomten. Åt lite mat, pratade lite, kollade in båtarna utanför. M nös, han är allergisk mot lite av varje, och det var mängder av både katter och pollen här. Jag är väldigt glad att han dök upp, för vi har inte setts på länge, och jag har liksom inte varit i form för att vara kvar i stan och göra något på helgerna när jag har jobbat den sista tiden. Inte för att vi egentligen gjorde något särskilt, men det var bara trevligt med besök en dag.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/06/besok-stugan/

2 kommentarer

    • Farsan on juni 17, 2014 at 14:10
    • Svara

    Kul att höra att R kan sjunga!

    1. Ja! Det krävs tydligen både öl och töntiga låtar, men det går! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: