Bra brun-utan-sol!

Fasen vilken bra brun-utan-sol jag har! Efter utlandsresorna tidigare hade jag faktiskt hyfsat fin färg, men det bleknar ju fort när man kommer hem och det är för kallt för att ens ha kjol på sig. Att man inte heller sover och därmed ser ut som ett lik i allmänhet gör inte saken bättre, så vad gör man? Jo, man slabbar på lite brun-utan-sol för att se levande ut ett tag till.

Jag har visserligen aldrig provat något av de dyrare märkena som finns på marknaden, men det känns inte nödvändigt heller. Jag använder den billigaste möjliga, Åhléns egna Å-kräm. De har gjort om den lite, så nu är den brun och man ser precis hur det blir och var man missar när man kletar på krämen, och man blir inte så där äckligt kladdig eller fettig efteråt. Dessutom är det lite skimmer i den, så man ser fabulös ut inom en timme.

En del sorters brun-utan-sol stinker ju utav bara fasen också, eller om det är reaktionen i huden som gör att det luktar illa. Det vet jag inte, men den här luktar knappt något alls. Och nej, det är inte en jävel som betalar mig för att jag ska skriva det här, jag är bara glad över att den är så bra, och att jag har hittat något som gör att jag inte ser ut att höra hemma på dödsbädden – även om det är mitt i sommaren.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/06/bra-brun-utan-sol/

6 kommentarer

1 ping

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tatianajuni 5, 2014 kl. 18:29
  • Svara

  Ja, visst är den suverän ! Och så billig !

  1. Ja! Fattiglappar kan förbli snygga när solen försvinner!

  • lebanezzasjuni 5, 2014 kl. 18:58
  • Svara

  I min blogg hittar ni modetips, erbjudanden, tävlingar och massa personliga texter som kärlekstips, näthat och egna erfarenheter. Är detta en blogg för dig, kika då in och lämna gärna en kommentar. 🙂

  1. Tack för tipset! 🙂

  • Petterjuni 6, 2014 kl. 12:12
  • Svara

  Stinker den kan det ju även vara brun-utan-tvål. Den varianten är den klart billigaste. 😀 Å-kräm var ett kul namn. Låter mer som något man har när man simmar i en å. Hal som en ål eller något.

  Jag sover ganska gott men är ändå blek som ett lik. Det kan ju ha att göra med att jag inte gillar att häcka i solen. Går bra att vara ute i vackert väder men ligga och pressa är tråkigt som fan.

  1. Brun-utan-tvål är säkert ännu billigare! Jag tycker att det är skönt i solen, men blir aldrig särskilt brun ändå. Bra med lite hjälp ibland. 🙂

  • Elmis » Brunbränd eller nåt.juni 6, 2014 kl. 12:25

  […] uppkäftige och mycket intelligenta bloggaren Arga Klara skriver om brunkräm. Efter att jag kommenterat hennes inlägg insåg att jag själv borde göra ett inlägg om mina […]

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.