Det värsta på väg bort

Det är inte alltid så roligt. Natten till i går var jag alldeles för trött för att vara uppe, och jag hade alldeles för ont för att kunna sova. Jag gjorde ändå ett försök att göra mig i ordning för att jobba, men det gick inte. Försökte somna om, men det gick inte heller. Gick upp och försökte distrahera mig med något, men det gick inte heller. Till slut låg jag i soffan och visste inte vad jag skulle ta mig till, mer än att äta fler piller och vänta ut det värsta.

Piller, medicin, smärtstillande, tabletter

Framåt eftermiddagen släppte det värsta i nacken, men smärtan strålar fortfarande ut i armen. Höften var ett akut problem mycket längre, men det är väl inte så konstigt eftersom det är en större kroppsdel, och nära ryggen och de trasiga diskarna där. Den är fortfarande inte tillbaka till det normala efter en behandling, det är svårt att sitta, stå och gå. Men jag gör så gott jag kan och det är bättre än natten till i går.

R körde mig till lantstället i går kväll, eftersom det är långhelg. Det ska bli skönt med lite lugn och ro, sällskap av mina mysiga luddskallar, och så självklart kanske sällskap av R också. Hoppas att han ilte har så mycket att göra, så att vi kan umgås lite. Och jag hoppas att smärtan vänder i dag, och att det blir bättre än innan behandlingen. Helst som det var precis efteråt. Eller varför inte ännu bättre, om än bara i någon dag…?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/06/det-varsta-pa-vag-bort/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.