Fan – förkyld IGEN!

För fan. Faaaan! Älskaren R var förkyld under midsommarhelgen, men kände sig pigg nog för att ta sig iväg och jobba i måndags morse i alla fall. Jag har redan haft tre ordentliga förkylningar i år, så jag borde, rent statistiskt sett, vara fri från sånt resten av året. Men icke. Nu är det min tur otur att vara  sjuk. Ont i halsen, näsa som rinner, feber (mer än vanligt) och huvudvärk. Får alltid det när jag är förkyld

Så jävla typiskt. Inte för att jag missar något särskilt eller behöver vara hemma från jobbet (vilket jobb?), men det vore ju faktiskt skönt om jag inte mådde extra dåligt. Jag var ju på behandling i går, och är därför inte i någon toppform i dag. Åker tillbaka till lantstället i kväll, för jag har ingenting hemma i stan att göra förrän på måndag när jag ska till vårdcentralen. Och så länge tänker jag inte vara förkyld – i alla fall inte så här illa som det är de första två-tre dagarna. Jag missar inget särskilt härligt på landet heller, för det har sett ut så här i flera dagar nu.

Mörk horisont vid sjön och en brygga. Fan, är förkyld igen!

Ganska mörkt. Det kommer en regnskur, sen skiner solen några minuter, och sen blir det kolsvart en stund. Man vet liksom inte om man kan ge sig iväg på några större äventyr (läs: en promenad) utan att bli dyngsur. R har mycket att göra på jobbet nu och ända fram till semestern om några veckor, så jag får roa mig så gott jag kan på egen hand. Hoppas verkligen att jag piggnar till framåt helgen, för då vill jag göra något med R. Eller nej, fan också. Han är bortrest då. Och i början av nästa vecka är jag i stan. Bah! Vore det soligt skulle det inte alls vara lika tråkigt, konstigt nog. Kanske tur att jag är sjuk så att jag kan bädda ner mig och inte göra ett skit.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/06/fan-forkyld-igen/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.