Grym konsert x 2

Det var en helt grym kväll i går! Bästa E anlände vid fyratiden, och vi började med mat och öl hemma. Efter några timmar var det dags att åka till Tele2 Arena för att gå på årtiondets konsert – Aerosmith – och av någon anledning fick vi gå in via VIP-entrén. Det gjorde mig inget alls, för det var ingen trängsel och det fanns en mysig bar som serverade god öl medan förbandet spelade. Sen var det dags.

Vi hade sjukt bra sittplatser. Visserligen är arenan så stor att man hamnar ganska långt ifrån scenen om man har en sittplats, men det var rakt framför scenen och en vägg till nästa sektion bakom. Så bra det kunde bli, alltså. Och konserten? Grym. Inte en sur ton, inte ett fel, Steven Tylers röst höll hela vägen och de spelade flera gamla funkiga hits från 70-talet. Visst körde de en och annan hit från nyare album också, men de gjorde det så jäkla bra att även en medioker ballad från ”Armageddon” blev sjukt bra. Sjukt var ordet för kvällen!

När allt var över drog vi vidare till en klubb under arenan för att se nästa attraktion – konsert med Electric Boys. Det var en liten klubb, men ett fantastiskt framträdande. De hade gjort sig lika bra på Tele2 arena som rävarna från Boston, så bra är de. Synd att inte fler inser det. De lyckades blanda nytt och gammalt material till en bra show och som vanligt levererar de verkligen 100%.

Electric Boys, Conny Bloom på Solidaritet Arena efter Aerosmiths konsert

Grym kväll. Två sjukt bra spelningar med två av mina favoritband och två av de människor jag älskar mest. Jag var så jävla nöjd efteråt, men så sjukt trött! Kom hem vid halvtvåtiden, och i morse var det jobb igen. Har varit levande död i dag, och smärtan är väldigt elak, men jäklar vad det har varit värt det. E är fortfarande kvar och vi har hängt hela dagen efter jobbet – jag återkommer i morgon!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/06/grym-konsert-x-2/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

  • Emelie on juni 2, 2014 at 22:03
  • Svara

  Åh, Aerosmith hade jag också velat se!! Häftigt! Kul att det var bra! Gällande det andra bandet är väl jag som andra.. och vet inte ens vilka de är..

  1. De är sååå bra! Riktigt bra konserter, nästan löjligt bra! 🙂

 1. Den där Conny Blom är tydligen sjukt snygg att vila ögonen på. Aerosmith har en del sjukt bra låtar men ett annat sjukt bra band från förr är Judas Priest. Dom gillade jag sjukt mycket på 80-talet och det var dom som fick mig att uppskatta hårdrock som är sjukt bra.

  Det är tur att jag är sjukt frisk att kunna headbanga men åldern börjar ta ut sin rätt. Det hade varit sjukt bra att typ hänga på Sweden Rock liksom. Electric Boys var ju typ där 2012. Liksom.

  Kul att ni hade en sjukt bra kväll. \m/

  1. Instämmer sjukt mycket. Ursäkta min sjuka starstruckness. 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: