Haglat, regnat och krockat

Vilket jävla skitväder. Det är kallt. Det har regnat till och från. Solen tittar fram några minuter, sen haglar det. Varken jag eller katterna är sugna på att gå ut i onödan, så det blir lite trist inne. Älskaren R var borta största delen av dagen i går, och jag fick inte mycket gjort. Klippte en sned klo på min katt. Lagade middag. Ägnade en stor del av min tillvaro i ryggläge på soffan, för höften är på väg tillbaka till fel ställe igen.

R hade varit ute och kört mountainbike och ramlat som fasen. Jag tror att han hade kört ner för en backe och krockat med en stubbe, varpå cykeln hade tvärstannat och hamnat ovanpå honom. Han hade fått sadeln i huvudet också, haha! Det var stora bulor på benen, men det hade tydligen varit kul. Jag hade nog garvat bra länge om jag sett det! Det hade regnat på dem, och dessutom hade han fått en fästing. Vilken misär, men det är sånt han gillar.

Mountainbike, cykel

Jag hade gärna varit med, men det funkar ju inte längre. Jag får glädjas åt hans historier om hur han eller någon annan i gänget klotar och ramlar i en dypöl i stället. Klippte av honom håret på kvällen, så nu har han ”sommarhår”. Precis som han själv önskat, men inte riktigt i min smak. Nej, det är lite trist nu. Jag skyller på vädret. Kommer sommaren att ha regnat bort snart?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/06/haglat-regnat-och-krockat/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.