Käken ur led

Vilen jävla dag. Slocknade som en klubbad säl i går kväll, och sov länge. Morgonen kunde ju ha börjat bättre, för när jag smörjde in ansiktet efter duschen så gick käken ur led. Det krävs inte mer än så ibland, det var liksom inte så att jag nitade mig själv med knytnäven rätt på käkleden. Synd att jag inte hann äta frukost först bara, för jag hade inget i flytande form att äta – förutom kaffe. Alltid något, om det nu räknas som att äta.

Kaffe i en vit kopp. Smärta på behandling, så vi fikade hemma. Käken ur led.

Kände mig helt slut efter sista dagen på jobbet, men jag tänkte ändå att jag skulle sätta igång och jobba med något. Det gjorde jag, och fick förvånansvärt mycket gjort på ett par timmar. Sen var det dags att åka på behandling hos Dr. Feelgood. Bra att ha något inplanerat en dag som i dag.

Sist jag var hos honom gick jag verkligen sönder, men nu var jag redan så trasig att det inte var många andra delar som kunde paja. Och som vanligt känns det bättre nu efteråt, men vi får se hur det blir i morgon. Efter förra gången var det första gången jag inte klarade av att gå till jobbet, men i morgon (eller resten av livet) har jag inte så mycket planerat. Jag kan ligga i sängen hela dagen om jag vill. Äh, vi får se. Jävla synd att käken gick ur led igen, jag vill i alla fall ha nöjet att kunna njuta av att käka!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/06/kaken-ur-led/

2 kommentarer

    • Tatianajuni 14, 2014 kl. 18:53
    • Svara

    Dumma , dumma käke 🙁

    1. Den är nästan bra nu! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.