Konstiga byxor

Jag har en kompis online som alltid tappar bort sina byxor. Det har liksom blivit hans grej på sistone, för var och varannan gång jag pratar med honom säger han att han inte hittar dem. Han har säkert supit bort dem i soffan medan han kollar på fotbolls-VM och surfar. Men att ta av sig brallorna och inte veta var man har lagt dem är inget jag någonsin gjort själv.

Däremot har jag ett par byxor från Lindex som är jävligt konstiga. Köpte dem efter jul när jag hade fått ett presentkort på kläder av R. Jag hade önskat mig en morgonrock, men han vågade inte köpa den om det skulle bli fel storlek, så han köpte ett presentkort för tre gånger vad morgonrocken kostade i stället. Byxorna var perfekta. Satt hur bra som helst, inte så dyra. Använde dem flitigt i kanske tre månader.

Sen hände något. Min kroppsform har inte ändrats, jag väger precis lika mycket, men mina byxor har blivit så stora och så sladdriga att de ser ut som boyfriend-jeans. Jävligt konstigt. Jag kan dra ner dem över höften trots att de är knäppta, och de sitter uruselt. Och nej, jag har inte misstagit dem för något annat par byxor, för jag äger inte mer än ett par av den sorten och modellen. Hur kan de bara helt tappa formen och växa tre storlekar från en tvätt till en annan?! Väldigt skumt. Kanske R kan ha dem nu…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/06/konstiga-byxor/

6 kommentarer

1 ping

Hoppa till kommentarformuläret

  • mariajuni 22, 2014 kl. 17:12
  • Svara

  Tvätta dom och hoppas dom krymper 😉 Nej, men det är konstigt dom tappat passformen sådär.

  Hm… vem kan denna kompis vara ? 😉 M kanske? 😛 .

  1. Jag får koka dem och se om de blir bättre! Ja, vem annars? :mrgreen:

  • Petetrjuni 22, 2014 kl. 22:13
  • Svara

  Ursäkta min okunnighet men vad är boyfriend-jeans? Är det någon modeterm för att man har jeans som liknar en killes eller är det för att man ”lånar” killens kläder.

  Det är för övrigt något som tydligen är okej åt det ena hållet men inte åt det andra. 😀 Märkligt.

  1. Korrekt! Försöker svänga mig med modetermer, men det kändes konstigt att skriva det… Jag tycker absolut att omvänd utlåning ska uppmuntras! Det vore till allas fördel. :mrgreen:

    • Petterjuni 22, 2014 kl. 23:22
    • Svara

    Aha… Då var jag inte helt ute och snurrade. Intressant det där med att det är OK som kvinna att ”raida” killens garderob medan det omvända anses vara helt fel. Varför är det så?

    Vilken tur att jag tillhör gruppen som ”lånar” lite från kvinnans garderob. Hahaha… Gäller att vara en liten bråkstake som utmanar vedertagna uppfattningar. 😀

    1. Bra fråga. Skulle aldrig låna något från hans garderob själv. Dessutom tycker jag att karlar oftast gör sig lite bättre med accessoarer och sånt, än utan!

  • Överkast och kläder fyndat på shoppingtur -juni 27, 2014 kl. 10:14

  […] skräp. Väggord och knallgula träningskläder, typ. Köpte ett par nya byxor, eftersom de jag skrev om häromdagen helt tappat fattningen, ett par shorts, två fina linnen, två långärmade tunna tröjor och en […]

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.