Läge för ny magnetröntgen

Mm, inte särkilt skönt efter behandlingen i går. Dessutom fick jag veta att jag måste göra en magnetröntgen snarast. Det var en ganska hård och intensiv session, vilket kanske är vad jag behöver. En frisk människa skulle inte tycka att det gjorde ont, men för mig är det jobbigt. Dr. Feelgood hade en student med sig, så jag försökte snappa upp vad de pratade om. På franska. Det gick inte så bra, så jag låg och försökte härda ut i stället för att lyssna.

Fick massage också. Det borde ha varit skönt, men jag försökte kväva kräkreflexen och hålla tårarna tillbaka. Sen gjorde han en neurologisk undersökning och bad mig alltså att göra en ny magnetröntgen. Diskarna i bröstryggen, 10-12, är tydligen inte bra alls. Hade ingen som helst känsel för vibrationer när han testade, vilket tydligen inte var ett bra tecken. Och att diskarna jag redan opererat två gånger redan är trasiga igen är inte direkt någon överraskning – det visste jag redan 6 veckor efter att de läkt efter den senaste operationen.

Magnetröntgen för ländrygg i dag. Aj.

Fan. Jag vill verkligen skjuta upp fler operationer, och jag har ingen lust att smådutta här och där vartannat år. Skär bort hela skiten. Men jag vet att jag måste fixa en ny remiss till magnetröntgen, och hellre förr än senare om det är allvarligt på riktigt. Skulle inte bli förvånad alls om den där husläkaren jag har inte har lust att skriva någon remiss, så jag försökte byta i samband med att jag bokade en tid hos vårdcentralen online. Får se när de hör av sig till veckan om jag lyckades byta på det viset eller inte – jag beskrev med 1000 tecken de fel han gjort hittills. Fy fan.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/06/lage-ny-magnetrontgen/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tatianajuni 14, 2014 kl. 18:49
  • Svara

  Magnetröngten är skitjobbigt . Jag klarar inte att ligga still så länge och tar mig knappt upp efter det .

  Jag tycker att livet är onödigt tufft för dig min kära vän .
  Kram

  1. Ja, inte kul alls. Har skitsvårt för att ligga på ett plant underlag! Kram!

  • Monajuni 14, 2014 kl. 19:54
  • Svara

  Förut när jag magnetröntgades så somnade jag alltid i den där maskinen, kanske hade det där vansinniga oljudet en lugnande effekt på mig.

  1. Haha! Det kanske vore nåt, en sömntablett innan! 🙂

    • Monajuni 15, 2014 kl. 19:45
    • Svara

    Helt klart det lyxigaste stället jag somnat på, maskinen kostar sådär 20 miljoner 🙂

    1. Oj! Ja, om det blir en längre röntgensession ska jag helt klart prova. 🙂 Då ligger man i alla fall still!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.