Midsommarfirande

I morgon börjar vårt midsommarfirande, även om alla inblandade redan har anlänt och verkar ha börjat lite. Jag var hos Dr. Feelgood i morse, och jag börjar må riktigt, riktigt dåligt efter behandlingen. Som vanligt, en dag eller två efteråt är det nästan akut dåligt. Men jag har ingen lust att sitta på akuten när det är midsommarfirande, och inte heller när vi har gäster på lantstället.

Lantställe, sommarstuga, skymning

Eller ja, gäster och gäster – det är mina föräldrar som firar med Rs föräldrar, precis som varje år. Jag behöver inte vara särskilt delaktig i det om jag inte orkar, men syrran kommer och har sin dotter med sig. Jag och dottern är ju bästisar, men hon vet nog inte hur sjuk jag är. Det bästa vore om de inte sov i samma hus som vi, för hon kan inte riktigt hålla sig undan när jag måste vila eller inte ens orkar prata.

Visst är det mysigt och väldigt kul att vara med henne, men just nu vill jag mest ligga i ett tyst och mörkt rum ett par dagar och inte öppna käften. Jag ska göra mitt bästa, men jag mår verkligen inte bra. Dessutom åkte jag tåg hit i dag, vilket i sig var nog för att däcka mig. Det är uselt väder, så särskilt mycket uteaktiviteter blir det nog inte tal om. Morgondagen bjuder i alla fall på traditionsenligt midsommarfirande med sill, jordgubbstårta, etwas schnaps med tillhörande obligatoriska och pinsamma visor. Det ska bli kul, så länge jag orkar!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/06/midsommarfirande/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.