Överkast och kläder fyndat på shoppingtur

I går var en lång dag! Jag och ”svärmor” åkte till en nyöppnad gigantisk klädaffär som heter Fabriken. Den ligger några mil bort, i orten Sparreholm. Det var en fin dag och vi förväntade oss att det skulle vara mängder med folk där, men det var faktiskt ingen större trängsel alls. Det var en butik i kategorin ”Billigt och inte så bra”, men det fanns ändå lite riktigt hyfsade kläder där – i alla fall basplagg. Resten var mest skräp. Väggord och knallgula träningskläder, typ. Köpte ett par nya byxor, eftersom de jag skrev om häromdagen helt tappat fattningen, ett par shorts, två fina linnen, två långärmade tunna tröjor och en tjock mysig tröja för sammanlagt 489 kronor. Och så köpte jag ett snyggt överkast till sängen hemma i stan för bara 300 spänn.

Har letat efter ett överkast väldigt länge, utan att hitta något som är stort nog och som passar in. Har haft ett vitt, men det ser så tråkigt ut, och dessutom älskar katterna att ligga på det. Hur snyggt är det då efter några minuter, när man har en grå och en svart katt? Nej, inte särskilt. Mitt nya överkast är vinrött med lite mönster och mycket lättare (i vikt), så det blir både snyggare och enklare att hantera. Inte för att jag bäddar varenda dag, men jag brukar ha överkastet på fötterna när jag sover ändå eftersom de är så kalla. Kanske ska börja dra det över sängen lite oftare nu när det är mer lätthanterligt.

Säng

Vi strosade runt där ett varv, käkade lunch på byn och rullade sedan hemåt igen. Handlade mat, skittråkigt. Jag hittar inte riktigt i mataffären, så det blir alltid några extra varv innan jag är klar. Var helt slut när vi kom hem, och gjorde inget mer på hela kvällen. Det blev en riktigt lång utflykt, och även om vi tog det lugnt och det inte var mycket folk någonstans så är det jobbigt att vara igång så länge. Det går bra när man är mitt i det, men sen tar det tvärstopp. Nej, det var trevligt med en utflykt, men i dag orkar kroppen inte mycket.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/06/overkast-och-klader-fyndat-pa-shoppingtur/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.