Raidoree – för dig som vill bli brun överallt

Jag såg en bild på Facebook. En reklambild på franska, för en sak som ser ut ungefär som en trådrulle. En hudfärgad, nästan förgylld trådrulle, så att den ska gå ton i ton med kroppen den ska sitta på. Prylen heter Raidoree, och den har någon slags ”funktion” också! Jag hade faktiskt aldrig i hela mitt liv kunnat gissa att en pryl som Raidoree faktiskt skulle kunna tilltala någon, eller att det fanns ett behov av dem. Och det kanske det inte gör heller, mer än på ett humor-plan.

Sol, solen

Mellan skinkorna, så att hela härilgheten får färg. Det kan nog inte vara särskilt nyttigt, för tänk om man skulle råka somna i solen och bränna sig, haha! Men nej, mänskligheten är förhoppningsvis inte så dum att de köper sånt här. Eller säljer, heller. Hudtonen på den där människan ser ju inte riktigt riktig ut heller. Sololja, malignt melanom och rynkor. Inte sära på skinkorna för att stoppa in en trådrulle så att man blir brun överallt. Man har ju ändå två runda, vita ringar på insidan av skinkorna efteråt!

Det är inte klokt, och som tur är så är nog hela grejen inte mer än ett skämt. Det här i själva verket ett vykort, och finns även som ganska stora posters. Jag tror inte att Raidoree faktiskt finns eller har funnits på riktigt någon gång, utan att det är en gammal skämtposter. Jag hoppas det, i alla fall… Varför i helvete skulle man vilja sola röven?!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/06/raidoree-dig-som-vill-bli-brun-overallt/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • piafiajuni 15, 2014 kl. 11:21
  • Svara

  ”Oj, så brun du är! Har du solat?” ”Aaaa, nuss” hehe (blä för trådrulle där!)

  1. Hahaaha! :mrgreen:

  • Åkejuni 15, 2014 kl. 12:36
  • Svara

  med tanke på att det finns dom som bleker anus så är jag inte ett dugg förvånad ,, och faktum är att ORDET förvånad , förvånande osv IGENTLIGEN skulle kunna styckas ur ordlistan ,, ,, man läser det ena vansinnet efter det andra i tidningen och blir man förvånad ?? Nää igentligen inte

  1. Ja, det finns folk till alla sorters dumheter! 🙂

  • Petterjuni 15, 2014 kl. 13:20
  • Svara

  Ähhh…. Det där är en sån där kul grej som någon kommit på. Sen finns det alltid en och annan som tror på det. Det är ju därför Facebook finns. Folks omättliga behov att att vara först, (tror de), med något och sedan sprida det.

  Det är dock min barnsliga humor som gillar den här produkten. 😀 Jag blir brun där av helt naturliga skäl. Finns inget behov av något hjälpmedel. Hahaha…

  1. Hahaha! Den här gången tänker jag inte be om bildbevis!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.