Strålande dag!

I dag var en bra dag! Vaknade av mig själv innan klockan ringde (det händer typ aldrig), så jag körde igång en tvättmaskin och drack lite kaffe. Softade med musik och slösurf ett tag, innan jag gjorde mig i ordning för en tur till stan. Det var dags att fika med fina Fru Hatt! Strålande fint väder, solsken och värme, kjol och linne på. Och de snyggaste sandaletterna. Såg riktigt frisk ut, och jag mår alltid mycket bättre ute i friska luften när det är sommarvärme.

Vi gick till mysiga Sturekatten och hade nästan hela övervåningen för oss själva. Pratade, skrattade, skvallrade och hade väldigt kul. Det är liksom vårt år i år, efter så många års kämpande mot vård och myndigheter. Det är sjukt att man ska behöva kämpa mot dem, i stället för att det som är tänkt (utgår jag ifrån) få hjälp av dem. I år har vi båda fått sjukersättning, och även om vi båda två har flera hinder och diagnoser så kan vi skratta åt eländet.

Kaffe

Efter fikat tog vi en sväng på stan och kollade lite i butiker. Jag köpte lite smink som var på väg att ta slut hemma, av den sorten som döljer mörka ringar under ögonen. Det är den sorten som det går åt mest av… Nu har jag i alla fall nytt, så att jag kan se strålande pigg ut ett tag till. Hade verkligen en fin dag, och vi trivs så bra ihop. Spyr galla över samma saker, och skrattar åt samma företeelser. Och inget är för konstigt eller pinsamt att prata om. När jag kom hem var jag halvdöd, så det har blivit vila. Fortsätter så resten av kvällen!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/06/stralande-dag/

2 kommentarer

    • ISAjuni 10, 2014 kl. 21:55
    • Svara

    Lyx att få sturekatten för sig själv, så najs ställe 🙂

    1. Ja, riktigt mysigt! 😀 Trodde att det skulle vara fullt för klockan var nästan tolv, men det var hur skönt som helst!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.