Värsta dagen att resa på?

Nu bär det av mot Dr. Feelgood direkt på morgonen. Har packat min lilla väska så att jag slipper åka hem till lägenheten innan jag ska vidare till lantstället. Midsommar, jag lär vara helt paj efter behandlingen i dag. Och så är det kanske den värsta dagen att resa ur stan på, dagen innan midsommarafton, så vi får se hur det går.

Jag har dessutom bokat en resa med SJ, för jag orkar inte vänta på att älskaren R slutar jobba och hamna i värsta rusningen. Jag kommer inte hela vägen fram till stugan med färdtjänst, så det blir tåg. Det kan gå precis hur dåligt som helst, med tanke på diverse tågstrejker, att tågen åker på fel spår, och mängden människor som ska åka.

Har bokat en handikapplats, för jag har inga förhoppningar om att få sitta om jag inte har bokat en plats. Köpte biljetten redan i måndags, så med lite tur får jag faktiskt sitta på min handikapplats som jag ska. SJ hade förresten gjort om betalningssidan där man köpte biljetten online, och varje gång jag försökte betala trodde de att jag köpte min biljett från en telefon – och frågade efter mobilt bank-ID. Ehh.

Jag har inte ens installerat något bank-ID på min telefon – det känns dumt om jag skulle bli av med den, och jag klarar mig faktiskt utan. Till slut lyckades jag hitta ett alternativ där jag kunde betala med kort som vanligt, men då var jag tvungen att skriva ut biljetten själv, på en egen skrivare.

Tur att jag fick en av min faster då, för annars vet jag inte hur jag skulle lyckas. Eller ja, jag har ju inte lyckats förrän jag är framme… Rs föräldrar ska hämta mig vid stationen, så jag hoppas att tåget kommer någorlunda i tid. Värsta dagen att resa, helt klart.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/06/varsta-dagen-att-resa-pa/

2 kommentarer

    • Monajuni 19, 2014 kl. 14:02
    • Svara

    Glad midsommar!

    1. Tack detsamma Mona!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.