Veckans minus, vecka 25

Varje vecka delar jag ut veckans minus här på bloggen, till något otrevligt eller tråkigt som har hänt under veckan, eller något jag verkligen ogillar. Jag är ju bra på att klaga på så mycket skit, så varför inte utse det värsta varje vecka? Det kan vara allt möjligt, från stort till smått. Mat, företeelser, prylar, kläder, musik… Kort och gott: Vad som helst, som varit riktigt dåligt under veckan.

Den här veckan har varit helt okej, det har inte varit några större missöden för min del. Tåget som tog mig till lantstället gick i tid, det har varit en trevlig midsommar och jag har fått bra behandling hos Dr. Feelgood. Det enda som har funkat riktigt uselt var när jag bokade tid hos en ny läkare på ”Mina Vårdkontakter”, så det får helt klart veckans minus.

Själva bokningen gick bra, jag skrev in mitt ärende och berättade att jag ville byta läkare (och självklart även varför). Jag gjorde det förra helgen, och på måndagen fick jag svar. Snabbt och bra, 3 juli, perfekt. Sen blev det tydligen problem någonstans på vägen, för i torsdags fick jag ett brev med en bekräftelse på min bokade tid – den 30 juni. Eh…?

Vore det inte bättre om jag samma tid i kallelsebrevet, som online? Det var bara tur att jag såg brevet innan jag åkte till lantstället för midsommar – och vi bor ju här större delen av sommaren och åker bara hem någon gång i veckan för att kolla post och när jag har vård inbokad.

Det här innebär i alla fall att onlinebokningen inte riktigt korrelerar med själva vårdcentralens bokningssystem, och det får veckans minus. Om jag hade missat min tid den 30 juni (om det nu är den som gäller – det har jag ingen aning om) på grund av det här, så hade jag blivit riktigt arg, för jag fick ju först besked om att det var den 3 juli. Och jag blir jävligt sur för att jag måste ringa dem i morgon och kontrollera vilken tid som gäller. Jag bokade ju online för att slippa ringa! Bah, veckans minus. De kan i alla fall inte skylla på att jag är gammal och inte kommer ihåg saker.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/06/veckans-minus-vecka-25/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • mariajuni 22, 2014 kl. 19:01
  • Svara

  Åh! Det var ju inte speciellt bra av dom. Hoppas jag slipper vara med om det iaf. Jag tycker det är så skönt att kunna boka via mina vårdkontakter ist för att ringa eftersom jag många ggr har svårt för att ringa, det tar emot enormt för mig.

  Hoppas den första tiden du fick stämmer iaf. Trist om du måste ringa iaf som du eg behövt sluppit om det funkat som det ska.

  1. Ja, helt värdelöst! Det var bara tur att jag hann se brevet också eftersom jag såg det i brevlådan på väg till lantstället… Blir till att ringa i morgon bitti och fråga vad tusan de håller på med. Grejen är ju att man ska slippa ringa! 🙁

    • mariajuni 23, 2014 kl. 13:53
    • Svara

    Ja, det var himla tur du hann med att se det.

   1. Verkligen! Ringde i dag, jag hade faktiskt två tider!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.