Badat och badat!

Jag tror inte att jag någonsin har badat och det har varit 25 grader i vattnet under en längre period. Det är så himla underbart, men man blir knappt nedkyld när man ligger där och guppar runt. När man reser sig upp och är på väg ur vattnet känns det varmare i vattnet än i luften – trots att det är 30 grader. Jag njuter. Älskar verkligen att bada. Det lutar åt att vi åker och badar i dag också, men på ett annat ställe.

Vanligtvis går vi bara ner till badberget nedanför tomten – smidigt, nära och riktigt bra nu när det finns en liten brygga där, men det är ändå några höga kliv och stenar man måste ta sig över för att komma dit. Att komma ur vattnet efter att jag har badat är inte det lättaste heller. Vill alltså helst inte gå dit själv, och älskaren R är ju inte helt medgörlig. Visserligen har han inte protesterat så mycket nu när det är varmt, men när han har badat i tio minuter tycker han att vi är färdiga.

Brygga vid vattnet på lantstället, hav och bad

Vi hittade en fin, liten och enslig strand tvärsöver vattnet här förra sommaren. Jag hoppas att han har lust att åka dit i dag – och stanna kvar en stund – för det står högt på min ”vill-göra”-lista. Det borde vara enkelt att ta båten över, så vi får se. Sen ska det ju komma regn ett par dagar, så det gäller att passa på medan det går. Det känns fortfarande som om jag har bad att ta igen efter mina operationer, eftersom de har skett sommartid! Annars vet jag inte vad jag ska hitta på i dag. Snickra nåt, kanske. Vad händer hos dig i dag?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/07/badat-och-badat/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.