Bra dag med uggla och vän

Jag sov helt underbart bra i natt, i min säng i stan där det inte fanns varken pollen eller mögel som störde min tillvaro. Det var bra, jag kände mig nästan utvilad. Och tur, för jag hade två kul saker på schemat i dag. Först skulle jag till Dr. Feelgood för behandling, och sen hade jag planerar in en träff med min fina vän Fru Hatt. Väderprognosen sa att det skulle bli uppehåll, så jag tog kjol och finaste sandaletterna. Känner man sig lite fin blir allt lite bättre.

Det blev en bra och ganska mild behandling hos den gode doktorn. Han var inte i toppform själv, men lyckades ändå mjuka upp både min rygg och nacke. Det finns så många anledningar till att jag gillar att gå dit. Förutom själva den smärtlindrande behandlingen så är han rolig, och jag lär mig något varje gång. Den här gången var det om diafragman. Tydligen sitter den en hel ryggkota längre ner på höger sida än på vänster, så vi är lite defekta. Om det inte finns någon särskild anledning som ingen känner till. Och så gillar jag verkligen ugglan som vakar över oss i behandlingsrummet!

Uppstoppad uggla ser på mig på en bra behandling hos Dr. Feelgood

Urgullig. Uvgullig. Ugglig. Äh, skit samma. Direkt efteråt träffade jag Fru Hatt, och vi tog ett varv på NK. De var rea överallt, och det kliade lite i ny-klänning-nerven. Men icke. Vi fikade, jag åt en skitseg men god smörgås, och vi pratade en hel del strunt i en halv evighet. Sen var vi båda slut, så vi begav oss hemåt. Förutom att vi tycker så lika om många saker, så är det enkelt att umgås med henne. Vi orkar ungefär lika länge innan våra kroppar ger upp. Bra dag, och i kväll återvänder vi till landet. Puh!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/07/bra-dag-med-uggla-och-van/

8 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Bengtjuli 15, 2014 kl. 19:58
  • Svara

  Hmm … Att gå och shoppa på NK tillsammans med en minister fordrar (efter en historisk tillbakablick) mod. Och för säkerhets skull: knivhuggsäker väst. Men hatten av för Anna-Karin (IT- och energiministern), om det nu var hon (vilket det kanske möjligen inte var …).

  1. Hahaha! Vi kände oss trygga, och några ministervänner har jag inte. Än, i alla fall. 🙂

  • Mimmijuli 16, 2014 kl. 07:50
  • Svara

  Åh! Jag tycker att ugglor är otroligt fina fåglar. Är jag ensam om att dela denna åsikt? Haha.

  1. Jag ÄLSKAR ugglor! Man skulle nästan kunna kalla det en besatthet… :mrgreen: Har så hemskt mycket ugglesaker hemma!

  • Tatianajuli 16, 2014 kl. 08:03
  • Svara

  Håller helt med ! Jag är alltid lika glad då vi har umgåtts ! Dessutom så har vi samma fabulösa ( och dyra )klädsmak !

  Kram och ha det bäst på landet!

  1. Ja, och samma vettiga resonemang! Stor kram och tack för i går!

  • Hampus Bergqvistseptember 1, 2014 kl. 20:51
  • Svara

  Najs vad ett par fina sandaletter kan göra! 🙂

  1. Visst är det fantastiskt! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.