Fika hos farmor och folkhav

Fy fasen vad mycket folk det var när jag åkte hem från stan i går och gick förbi Globen! Hade helt glömt bort att Rolling Stones var på plats, och hade jag vetat om det hade jag tagit en annan väg. Sjukt trångt överallt! Jag åkte till stan på morgonen och träffade syrran. Hon hade några saker att shoppa, så vi gick runt lite på söder. Jag spontanköpte en sprillans ny klänning, väldigt fin och lila, för under hundringen på Myrorna. Den kommer att användas mycket! Vi käkade lunch, och sen åkte vi hem till vår fina farmor.

Spenderade eftermiddagen där och fikade och pratade, och det är så himla mysigt! Farmor närmar sig snart 100 år, och hon är fantastisk. En krutgumma, med humor och värme. Om jag är hälften så pigg som hon är nu, när jag blir 50, så får jag skatta mig lycklig. Visst är hon lite vinglig, ser och hör hon lite dåligt, men resten är det inget fel på. Vi hade med oss lite fikabröd och jordgubbar så att hon skulle slippa anstränga sig, och det verkade uppskattat.

Kaka, sockerkaka, mjuk pepparkaka

Tänkte klippa mig på väg hem, det var då jag gick förbi Globen. De hade inga dropin-tider, så jag blev tvungen att gå tvärs igenom folkhavet på väg tillbaka. Fy fasen. Jag fattar inte grejen med att folk super sig fulla flera timmar innan konserten börjar, då är man ju inte helt med i själva upplevelsen! Nåväl, deras förlust. Jag ska klippa mig i dag i stället, och så ska jag på ett sista besök hos sjukgymnasten, behandling hos Dr. Feelgood, och om jag hinner även på dropin-röntgen. Det är körigt nu.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/07/fika-hos-farmor-och-folkhav/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Petterjuli 2, 2014 kl. 09:38
  • Svara

  ”Om jag är hälften så pigg som hon är nu när jag är 50″….

  Den meningen kan ju uppfattas som att du ÄR 50. 😀

  1. Bra poäng, jag kanske ska sätta dit ett kommatecken! Eller så ÄR jag 50…

  • Petterjuli 2, 2014 kl. 10:03
  • Svara

  De där kommatecknen är, typ, bra ibland. 😀

  Man har väl en kroppslig ålder, en juridisk ålder och sedan åldern som man känner sig. Inte alltid dessa åldrar samspelar. Hahaha… Hur fan man än gör blir man inte yngre.

  1. Sjukt bra! :mrgreen: Nä, åldrarna har aldrig samspelat för mig. Jag tror att jag är 20, känner mig som 80 men är i själva verket inte i närheten av någon av de åldrarna!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.