Fira farsan och vänta på besked

I dag lämnar vi stan och oron för katten en stund för att åka och fira min pappa. Han har fyllt år, väldigt ojämnt, så det blir inget större kalas. Äta något gott och umgås lite, jag och R, mina föräldrar och min systerdotter. Det blir inga presenter eller sånt, det har han avsagt sig sedan flera år tillbaka. Min systerdotter blir säkert gladast av alla! Jag vet inte hur vi ska göra sen riktigt. Jag måste i alla fall hem tillbaka till stan i kväll, för i morgon förmiddag ska jag på magnetröntgen.

Det vore bra om R följde med hem och tog med rullstolen till lantstället, om han nu åker ner i kväll. Vi får se hur det går med katten nu på förmiddagen och under dagen, de skulle ringa och tala om läget någon gång snart i dag. Hoppas verkligen, verkligen att de har hittat vad som orsakat problemet, och att det går att göra något åt det. Att han har fått näringsdropp, att de har satt in någon aggressiv behandling, och att han blir frisk. Jag vill fira att han kommer hem och är på bättringsvägen, inte vara ledsen och inte veta.

Grå katt i bur hos veterinären

Efter röntgen i morgon (ja, det är faktiskt på en söndag) åker jag tillbaka till landet om vi får ta hem katten redan i dag. Har ingen aning om hur det blir, men i så fall kanske jag tar tåget. I så fall ska jag försöka komma ihåg att skaffa en biljett med pensionärsrabatt. Det var ju tänkt att vi skulle åka iväg med husvagnen på måndag, men det går inte förrän (om?!) luddskallen är fit for fight igen. Den som lever får se, och jag hoppas att alla gör det. Nu: ge mig kaffe och distrahera mig.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/07/fira-farsan-och-vanta-pa-besked/

2 kommentarer

    • Tofflanjuli 19, 2014 kl. 17:08
    • Svara

    Ha ha ha, tur att han fyller ojämt och inte jämt, för då skulle ni få fira honom i ur och skur! 😆 Hälsa farsan, som jag tror fyller ojämnt!

    Och klappa katten! Hoppas att det ordnar sig och att han piggar på sig, kissen.

    1. Ack! Tack, jag ändrade…Han ska inte firas på ett år nu! Jag får inte klappa katten, de behåller honom på sjukan hela helgen. 🙁

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.