Hos handspecialisten i dag

I dag var jag på sjukhuset för att träffa handspecialisten. R körde mig till rätt län så att jag kunde ta en taxi dit, och även om det inte var överdrivet tidigt så kändes det ändå fel att gå upp en liten stund efter sju. Väderprognosen hade sagt att det skulle vara lite svalare och regna i Stockholm i dag, så jag tog strumpbyxor till kjolen. Jo tjena. Det där svalare vädret och regnet kom ju långt senare, och när jag väntade på taxin stektes jag i vindstilla luft med strålande sol.

Hur som helst, handspecialisten. Vi gjorde en uppföljning på den senaste justeringen av handstödet jag har på nätterna, och ändrade några små detaljer den här gången också. Nu behöver jag inte komma dit förrän i höst, om det inte är så att det inte fungerar alls. I så fall ringer jag och så gör vi en snabb justering. Hon är bra, handspecialisten. Inte bara på händer, men på mycket annat också. Tur att jag fått träffa henne!

Handstödet färdigt! Ett handstöd av plast med mjuka remmar, tillverkat hos en handspecialist. Handspecialisten på Dalens sjukhus.

Var tvungen att handla lite på vägen hem också. Inte mycket, bara så att jag klarar mig ett dygn. Puh, sjukt jobbigt. Köpte mjölk till kaffet, kom hem och såg att kaffet var slut. Kroppen är verkligen inte bra, och jag är så evinnerligt trött. Det ska bli skönt att kanske få sova ordentligt i natt, i luft som inte gör mig sjuk. Vet inte vad fasen det är som gör mig så dålig i sovrummet där, men jag är alltid trött. Tänker sikta på minst 9 timmar i natt, så mycket har jag inte fått sova på länge, och det är någon slags lägstanivå för att jag ska fungera över huvudtaget. Jag är hoppfull.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/07/hos-handspecialisten-dag/

2 kommentarer

  • Petterjuli 14, 2014 kl. 18:17
  • Svara

  Hahaha… I-landsproblem med för kallt eller för varmt. Strumpbyxor är ett bra plagg men kan bli lite hett om solen står på. Å andra sidan blir ju spirorna snyggare.

  Jag har kanske inte med det att göra men det känns inte som om du är det mjukast att krama om natten. Med en massa skydd måste du kunna leverera en rejäl rallarsving om man delar säng med dig. 😀

  1. Verkligen! Jag ska egentligen inte klaga, förutom på väderleksrapporten som sällan stämmer! 🙂

   Haha, det är tur att jag inte får såna där ryck och ger någon en rak höger i sömnen! Det skulle nog kunna göra rejält ont. I övrigt är jag ganska mjuk, men just den här handen vill man inte råka ut för…

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.