Inga glasögon hemma…

Inte fasen låg det några glasögon hemma! Jag letade ju efter dem häromdagen på lantstället, utan framgång. Det kliar något så förbannat i ögonen varje natt och varje morgon att jag knappt ser något när jag upp. Och att klia sig i ögonen när man har linser är inte ett alternativ – de hamnar snett, det kliar ännu mer och det bli ännu svårare att se. Men eftersom de inte låg i glasögonfodralet på lantstället så utgick jag alltså ifrån att de var hemma.

Inga glasögon hemma. Trodde att jag hade lagt dem på bänken i badrummet där smycken och annat hamnar på kvällarna, men där var de inte. Inte heller på sängbordet eller i badrumsskåpet. Inte någon annanstans heller. De måste ha följt med i fodralet ner till lantstället ändå, och så har jag väl tagit ur dem och lagt dem på något bra ställe.

Glasögon

Gjorde visserligen ingen större genomsökning när jag först inte hittade dem, eftersom jag utgick ifrån att de var hemma. Men det vore ju bra om jag hade lite koll på var jag har mina prylar, för just glasögon är ju en sak som är ganska bra att ha ibland. Nu ska jag ta en repa och leta ordentligt, för jag åker snart tillbaka. Och med tanke på illa det har varit de senaste dagarna så måste jag verkligen ha dem!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/07/inga-glasogon-hemma/

8 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Petterjuli 10, 2014 kl. 21:07
  • Svara

  Man lägger alltid sådana saker på ett ställe som är bra för att man inte ska glömma var man lagt dom. Av någon anledning väljer man ett ställe som verkar bra men sällan är det. Jäklar vad jag letar efter prylar som jag lagt på något idiotsäkert ställe.

  Ska investera i glasögon snart och planerar verkligen att hoppa på erbjudandet om ett extra par för några hundringar extra. Då kan jag ALLTID ha ett par liggande i väskan. Om jag nu behöver glasögon. Det är väl inte mitt problem att människor jag känner hälsar på mig innan jag ser dom?

  1. Ja, nu har jag hittat dem! De låg nästan precis där jag trodde att de borde ligga, men jag måste ha varit blind när jag letade där. Kan varmt rekommendera ett extra par om du behöver brillor. Jag ångrar att jag inte har ett par extra!

  • Petterjuli 10, 2014 kl. 21:41
  • Svara

  Nu är det egentligen ofoget som tidningarna börjat med som är problemet. Det är inget fel på mina ögonen. Det är ju tidningarna som börjat använda mindre, och ibland även suddiga bokstäver.
  Men då dom inte lyssnar på mig får jag nog skaffa glojärn för att kunna fortsätta läsa. 😀

  Ett extra par av allt är en ganska bra idé. Inte bara glasögon, pennor och fillingar.

  1. Jaha, ja så måste det självklart vara. För min del är problemet att allting som är långt borta är utsuddat, det borde helt enkelt komma närmre så att jag kan se vad det är. Jag vet inte vem jag ska kontakta för att lösa det…

  • Petterjuli 10, 2014 kl. 22:03
  • Svara

  Det är ju bara dumt att ställa grejerna så långt bort att man inte ser det. Till råga på allt så får man ju gå mer. Varför inte bara ha grejerna närmare? Vad är det för fel på folk? 😀

  Sen är det ju det där med att man inte blir yngre med åren. Vad fan tar tiden vägen? Det ligger kanske något i det där med degenerativa förändringar. Hur fan ska det bli när man blir gammal på riktigt?

  Näää, nu är det dags för benen i högläge framför teven. Teven som funkar att titta på då jag uppgraderat till en större skärm. Hahaha….

  1. Haha! Jag har stannat vid 27 sen flera år tillbaka, det känns lagom. Det där med degenerativa förändringar tänker jag inte kännas vid! 🙂

    • Petterjuli 11, 2014 kl. 21:20
    • Svara

    Vet inte om det är 27 eller 15 jag stannat vid. Hjärnan anser det men kroppen har en annan åsikt. Det är ju fan att man inte ska kunna vara överens ens i sin egen kropp.
    Degenerativa vad för något…..? 😀

    1. Min hjärna är nog ungefär 19. Eller 3. Kroppen varierar mellan 50 och 100. 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.