Jordgubbar, spill och bad!

Haha, vilket kaos det var i går morse! Jag vaknade för en gångs skull tidigare än älskaren R, han har haft en lång vecka på jobbet. Och jag klev ändå upp halvtio. Började göra frukost, kaffe, plockade fram allt och bredde smörgåsar. Vi hade fått en gigantisk bunke jordgubbar av Rs föräldrar, och de hamnade självklart i min vaniljyoghurt och i Rs vidriga filmjölk.

Somrig frukost med jordgubbar och vaniljyoghurt

Sen kom R upp ur sängen och fumlade ut en kaffekopp över hela frukostbänken, mina lurar med handsfree till telefonen och min plånbok. Samt över väggen och golvet. Nåja, det är han som städar. Det var i alla fall väldigt somrigt och gott med jordgubbar till frukost, intagna på en bänk i solen.

Sen släpade jag med honom till badberget. Han hade lovat att följa med och bada, men när vi väl var där var det: ”Jag har bara lovat att följa med.” Jaha. Jag badade i alla fall, babblade på non stop och hade det trevligt. Tjatade säkert 20 gånger på honom att han skulle följa med ner i vattnet, för han hade faktiskt lovat. Sen kom ”svärisarnas” hund kutandes som en raket för att hålla och sällskap och simma lite. Det visade sig att hon hade rymt hemifrån, för hon blev snart hämtad och bannad. Men det var trevligt att simma lite med henne.

När vi kommit hem började R fixa och dona med sitt lilla takbygge vid en verktygsbod, och kag gjorde inte så himla mycket mer. Det fina vädret gick så småningom över till dis och sedan molnigt och blåsigt, men det var en riktigt härlig förmiddag. Jordgubbar, sol, bad!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/07/jordgubbar-spill-och-bad/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.