Katten äter och kan få komma hem!

Jag kanske hade lite tur i går, för jag lyckades undvika att veterinären ringde när jag låg i röntgen. Eller ja, inte för att det hade något som helst med något jag gjorde, det var bara att de ringde senare än vad jag trodde att de skulle göra. Det lät både positivt och negativt. Det positiva är att han äter, och att vi skulle kunna få hämta honom i dag.

Söt grå katt

Det negativa är att det inte är säkert att vi klarar av att tvätta såret på tassen så pass mycket som behövs nu. Han får både lugnande och smärtstillande när de gör det på honom på djursjukhuset, och de skrubbar hårt med någon sorts saltskrubb. Säkert väldigt svårt att göra själv utan att han är medicinerad, och helt säkert svårare att göra på sin egen katt än att göra det på en patient på jobbet. Om det inte går får vi ta hjälp av en veterinär igen, helt enkelt. Det vore i alla fall säkert skönare både för katten och för mig att ha honom hemma.

De ska tvätta i dag också, och sedan ringer de och meddelar när eller om vi får plocka upp honom. Det ska bli så skönt att få hem honom, men jag ser verkligen inte fram emot att plåga honom med skrubb i ett öppet sår. Särskilt inte om han inte har något lugnande eller något mot smärtan i sig. Visserligen har han aldrig försökt klösa eller bitas, så det är jag inte orolig för, men jag tycker ju så synd om honom när han har ont. Nåja. Han är i alla fall feberfri och äter – alltid något. Vi får se hur det går!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/07/katten-ater-och-kan-fa-komma-hem/

2 kommentarer

    • Mjuli 21, 2014 kl. 10:03
    • Svara

    Jag håller tummarna för att han får komma hem och det ordnar sig med tvätt. Oavsett så är han nog lyckligast när han är hos dig.

    1. Jag tror det också! Han äter inte som han ska, men det är nog stressigt att vara på sjukhus. Jag äter inte heller som jag ska när jag ligger inne! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.