Magnetröntgen på en söndag?

När jag var hemma i onsdags hade jag fått en kallelse till magnetröntgen. Det gick betydligt fortare än vad jag hade trott, men jag blev väldigt fundersam över tiden jag hade fått. Söndag den 20 juli? Googlade öppettiderna hos kliniken, och där stod det klart och tydligt måndag till fredag. Hmm. Jag vill ju inte åka hem för att komma dit och upptäcka att det hade blivit något fel, så jag ringde för att dubbelkolla.

Och mycket riktigt – de utför magnetröntgen vissa söndagar när det är lång kö, så tiden stämde! Skönt att få det gjort så snart, för det är ju ingen jätterolig historia. Visst, själva röntgen är ingen fara med, men jag måste ligga på rygg när jag gör det, och jag pajar helt av att ligga på rygg på ett plant underlag i mer än någon minut. Tänker smälla i mig en extra dos smärtstillande och hoppas att jag somnar en stund. En läsare kommenterade tidigare när jag skrev om magnetröntgen att hon hade lyckats somna, så det ska jag också försöka med!

Magnetröntgen för ländrygg i dag. Aj.

Sen dröjer det väl lite innan beskedet kommer, men det har jag räknat med. Husläkaren går på semester fredagen innan, så det blir nog först när han kommer tillbaka – om det inte är väldigt akut. Jag och älskaren R hade tänkt ta en sväng ut i landet och låna ”svärisarnas” husvagn (!) veckan efter, och sen har jag fullt upp framöver. Hans semester börjar på måndag, men han kanske måste jobba ett par dagar ändå. Och jag ska till sjukhuset och till Dr. Feelgood på måndag och tisdag, så det gör inte mig något egentligen. Men magnetröntgen på en söndag, det var något nytt…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/07/magnetrontgen-pa-en-sondag/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.