Mat och prat i mängd

I går var Rs bästa kompis och hans sambo här på besök hela dagen. Det var riktigt mysigt, och vi gjorde egentligen ingenting. Det gick inte att bada på grund av algblomningen, så vi satt och pratade hela dagen. Och åt. Åt lite mer mat, och sen åt vi igen. Och varför inte lite efterrätt på det, för glass lättar ju verkligen…

Glass och jordgubbar

Jag var ganska fullproppad med piller, men jag orkade ändå vara med hela dagen. Ändå, trots det eller tack vare det – jag vet inte vilket. Ägnade ett par timmar åt att förbereda all mat och fixa och dona med sådant medan de var ute på en promenad, men det var inget som var särskilt jobbigt. Marinera kött, skala potatis, göra sallad och dra ihop en bra pepparsås.

Dagen gick i alla fall väldigt fort, och jag hade riktigt ont i magen på kvällen. För mycket mat, för mycket kaffe. Åt för många piller. Efter de åkt på kvällskvisten blev jag akut trött och gjorde inte något mer, och jag har ingen plan i dag heller. Det ska tydligen komma en hel del regn och åska, och det gör inte mig något. Det har inte regnat här på länge – vad jag har märkt i alla fall. Det kom någon enstaka millimeter när jag var hemma med katten i stan förra helgen, men det är nog allt. Nej, i dag blir det lugnt här. Onsdag. Snart augusti. Sluta gå så fort, sommar!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/07/mat-och-prat-i-mangd/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.