Ny skylt till dasset!

Älskaren R har ju hållit på och snickrat eller vad det nu är han gör hela dagarna. Han har byggt det nya taket till redskapsboden, och sedan har han renoverat en arbetsbänk som han ska ha där under, nu när det inte kan regna på den. Han håller på mest hela dagarna och det är inte mycket jag kan göra för att hjälpa till, så jag startade ett eget byggprojekt. En skylt till utedasset, som ligger under samma tak.

Det har tagit ett par dagar – jag kan ju inte göra så mycket i taget. Gjorde en mall, och R hjälpte mig att såga ut formen någorlunda. Sedan har jag slipat, slipat och slipat för att få min skylt någorlunda rund i formen och slät. Sedan fick den tre lager rödfärg på sig, så att den får lite skydd mot fukt och diverse annat som finns utomhus, och nu har jag målat klart texten på den. Dass.

Skylt till dass. Rött hjärta med text. Dasskylt.

R kallade den för ”världens mest överarbetade dasskylt”, men vad fasen? Ska jag göra en kan jag ju lika gärna göra det ordentligt! Det är liksom inte så att jag har särskilt många andra saker att fylla dagarna med heller… Jag är i alla fall ganska nöjd, jag hade något att göra en stund och den blev ganska fin. Nej, visst ser den inte ut som en köpt skylt, men det är inte heller meningen.

Det här är en sommarstuga, och en perfekt tryckt skylt på ett utedass skulle bara se konstigt ut. Nu återstår bara att måla om dörren till dasset – den ska bli svart i stället för grön – och hänga upp den. Det kan ta ett par år, det också.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/07/ny-skylt-till-dasset/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Sandrajuli 29, 2014 kl. 17:50
  • Svara

  Söt ju ! Hopppas den håller länge nu efter allt slit 😉

  1. Tack! Jag hoppas det, den ska i alla fall sitta under tak! 🙂

  • Farsanjuli 29, 2014 kl. 18:31
  • Svara

  Bra tänk!
  Det man gör ska man göra ordentligt.

  1. Ja, det är klart! 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.