Ont och ganska tråkigt

I går var jag liggandes mest hela dagen. Jag råkade vrida till ryggen sist jag och R var och badade, rätt rejält också. Ont som fasen gjorde det. Instant utstrålning och dunkande ben, höft och rygg blev resultatet av den fina fadäsen. Jag vet inte riktigt vad R pysslar med på dagarna, trots att vi är på samma ställe. Han ”ska bara”, och så ser jag honom inte på ett par timmar. Dötrist. Han har snickrat lite, men det verkar ha blivit klart i förrgår.

Rygg, ryggskott, diskbråck. Tecknad bild på ont i ryggen.

På kvällen var vi ändå tvungna att åka och handla lite, för ett par kompisar kommer och hälsar på över dagen. R passade på att låna en trave böcker, så nu när jag väl ser honom har han nog nosen i en bok. Det går liksom inte att göra så mycket utanför hemmet så länge katten inte är helt frisk ännu. Jag har ingen aning om vad de har planerat för dagen, men jag antar att jag lagar lite mat. Sen kanske jag inte orkar mer. En helt vanlig tisdag, med lite extraordinärt ont.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/07/ont-och-ganska-trakigt/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: