Påsklämma i håret

Sist vi åkte till människobyn för att handla så gick älskaren R in på Systembolaget för att köpa lite öl och vin. Sen var det tydligen lite så, att ”what’s been seen, can’t be unseen”. Han hade stått bakom en lite äldre herre, kraftigt överviktig och med långt hår – trots att han var tunnhårig. Det i sig är inget ovanligt, men det han hade gjort med håret har jag aldrig sett på någon förut. Han hade satt upp hästsvansen med en påsklämma!

Haha! Han hade tagit en vit, modell bred, och den passade tydligen väldigt bra till att sätta upp de stackars hårstråna med. Jag har aldrig ens tänkt tanken på att använda en påsklämma till någon form av håruppsättning, men det kanske är bra.

Skulle dock tro att det sliter mer på håret än vad en vanlig hårsnodd gör, men har man så få hårstrån kanske det inte spelar någon roll. Tur att jag har kort hår, jag slipper allt vad fönar, platt- eller locktänger och hårbehandlingar heter. Inte behöver jag någon påsklämma heller.

Produkter för att styla håret

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/07/pasklamma-haret/

2 kommentarer

    • Petterjuli 28, 2014 kl. 21:11
    • Svara

    Jag tycker inte riktigt om att det verkar som om jag alltid vill överträffa dig men….. 😀

    Det finns en snubbe i vår stad som inte tvättar sig och ser ut som Rasputin. Han knyter hundbajspåsar som rosetter i sitt långa hår. Behöver jag nämna att hans yttre inte riktigt är vad man kan önska sig och att ett bad med tillhörande tvätt av kläderna skulle göra underverk. I alla fall för oss runt omkring.

    1. Haha, så vackert! Så länge hundbajspåsarna är oanvända så går det väl bra, men om resten av honom luktar illa så kanske man inte riktigt vet…

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.