Träff med M och middag

I går kväll hade jag turen att hinna med en träff med bästa M! Det var skönt att komma ut och göra något på stan en stund, och jäkligt skönt att inte bara sitta hemma och tänka på den stackars katten och hur det ska gå när han har fått komma hem. Trots diverse piff såg jag fortfarande halvdöd ut, men jag kan inte göra så mycket åt det. Här får ni en selfie från i går. Ser ni – jag är på en tunnelbanestation (färdtjänstresorna börjar ta slut)!

Arga Klara. På väg till träff med M.

En dag ska jag skriva ett jävligt roligt inlägg om selfies, förresten. Läste så himla roliga forskningsresultat kring just fenomenet selfie och personer som bjuder på sådana i tid och otid, att jag måste försöka skriva ihop något om det. Eftersom selfies på den här bloggen är ett undantag snarare än en regel, och de jag bjuder på ofta är av aningen ironisk karaktär, så behöver ni i alla fall inte oroa er.

Vi hade i alla fall en träff, åkte till Gamla stan, käkade gott och pratade ikapp några timmar. Det var trevligt. Jag var ju som sagt inte alls i någon bra form efter magnetröntgen, så det räckte med middag innan jag var tvungen att söka mig hemåt till sängen igen. Jag och M träffas inte så ofta på somrarna – jag är mest på landet. Han brukar komma dit en gång eller två, men i övrigt är sommaren inte vår bästa tid. Tur att vi hann med en träff i går!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/07/traff-med-m-och-middag/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Petterjuli 21, 2014 kl. 18:51
  • Svara

  Selfie finns även i en svensk version, självis. Tycker personligen att det är ett roligare ord. 😀

  Var går gränsen för en självis? Är det alltid en självis om man plåtar sig själv och håller i kameran? Om jag tar en bild av mig själv med kamerans självutlösare är det fortfarande en självis?

  Förresten låter inte självutlösare speciellt bra…… Tankarna går oundvikligen till något snusk…. 😀

  Hur som helst är selfies ett fenomen som säkert kommer att hänga med ett bra tag. Det finns ju så mycket ”duckfaces” och så mycket ”b låsa rök i kameran” och så mycket ”dagens outfit” att visa andra.

  Nu väntar vi otåligt på din utredning om selfies.

  1. Jag har aldrig hört självis! Mycket bra ord. Självutlösare generar också en självis, så länge det bara är du på bilden. Annars är det en bild. :mrgreen: Ja, mängden ankläppar verkar outtömlig. Och jag fattar inte varför det är intressant att se en bild på vad man har på sig – VARJE dag! Ok om man är fin inför något särskilt eller har köpt något man verkligen vill visa, men vardagskläder..? Njae tack.

  • Tatianajuli 22, 2014 kl. 09:58
  • Svara

  Du är ALLTID snygg ! Kom ihåg det !
  Kram

  1. Haha, tack och kram! Du är lika snygg!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.