Värme!

Vilken underbar värme! I dag var det 29 grader och strålande sol, och vad gör man då? Jo, man går ner till badberget! Älskaren R hade lovat att följa med, så efter ett visst tjatande så blev det ett härligt bad. Det var 25 grader i vattnet, så man blev knappt nedkyld av att plaska runt en stund! Helt fantastiskt. När vi var på väg upp på bryggan kom den en lång snok simmandes bredvid och klättrade upp (om ormar nu klättrar). Den såg ytterst överraskad ut när den insåg att den inte var ensam, och simmade iväg igen.

Brygga vid vattnet. Plockade vinbär, badade och tog hand om min katt! Härlig värme.

Tomten ligger ju mer eller mindre på ett berg, så när det är sån här härlig värme kommer de ofta fram och ligger och solar sig på klipporna. När vi kom hem stötte vi på en till snok, som lyckades lirka in sig i en pytteliten skreva i en trappa. Det finns huggormar här också, men det är flest snokar. Jag har ingenting emot dem, tvärtom. De är fina, och roliga att hålla koll på. Dock svåra att fotografera, så allt jag lyckades få med på bild var två centimeter av en svans. Ingen idé att visa.

Det ska bli mer av denna härliga värme, sägs det. Tänker nyttja den på förmiddagen i morgon, men sedan bär det av norrut och mot Albano djursjukhus igen för en uppföljning av såret, infektioner och kattens ovilja att äta själv. Jag har ingenting emot att mata honom när han är sjuk, men att göra det fyra gånger om dagen är ingenting jag vill göra någon längre period. Nu blir det bara vila för min del, jag hoppas kanske hinna med ett dopp till innan vi åker i morgon!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/07/varme/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: