Veckans minus, vecka 27

Varje vecka delar jag ut veckans minus här på bloggen, till något otrevligt eller tråkigt som har hänt under veckan, eller något jag verkligen ogillar. Jag är ju bra på att klaga på så mycket skit, så varför inte utse det värsta varje vecka? Det kan vara allt möjligt, från stort till smått. Mat, företeelser, prylar, kläder, musik… Kort och gott: Vad som helst, som varit riktigt dåligt under veckan.

Den här veckan är det ju inte konstigt att veckans minus går till min katt och hans klumpighet. Alltså, katten är helt underbar, han är den dumsnällaste katten jag någonsin har träffat, och jag skulle inte vilja vara utan honom för något i världen, men han förtjänar verkligen veckans minus. Jag ogillar när han har ont, och hans klumpighet har orsakat mig smärta både i form av fysisk och monetär sådan – resorna har varit jobbiga, och oron och omhändertagandet av sjuk katt är inte kul.

Grå katt

En katt i sig förtjänar aldrig veckans minus, men just att han är så klumpig och att han har opererat tassen och har ont, det är det värsta som har inträffat den här veckan. Resten har inte varit så tokig, förutom ett och annat hjärnsläpp i den närmsta kretsen så har jag haft en ganska lugn och skön vecka. Klippt håret, avslutat sjukgymnastkontakten, träffat en läkare som verkar vettig och gjort en röntgen av nacken. Så ja, jag är hemskt ledsen lilla luddskalle, men du och och din tillvaro just nu får veckans minus!

Det är en gammal bild från innan den lilla olyckan, tassarna är hela och han är inte så här fet på riktigt. Faktiskt.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/07/veckans-minus-vecka-27/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.