Vill bowla!

Jag vill gå och bowla. Det var evigheter sedan, och även om jag inte tror att jag klarar av det särskilt bra alls, så vore det kul att testa. På en av min och Rs första dejter var vi och bowlade. På den tiden var jag mycket friskare, och kunde spela flera omgångar utan att jag fick åka ambulans hem. Nu kanske det räcker med ett spel innan jag inte fixar mer, men det är bättre än inget.

Det var lustigt på den där dejten, förresten. Jag tyckte att det var så kul att bowla, så vi höll på länge. Jag hade en skjorta med väldigt korta ärmar på mig, och vad jag inte märkte var att de skar in i armen vid armhålan varje gång jag slängde iväg det där klotet. Jag var kanske inte helt nykter heller. Kommer inte ihåg om jag vann eller inte, men det gjorde jag säkert. Om ni frågar mig, i alla fall.

Arga Klara bowlar. Bowling.

Hur som helst, dagen efter såg jag att jag hade ett enormt brännsår där skjortan hade skurit in i armen. R tyckte att det var fantastiskt kul, eftersom han hade brännmärkt sin egendom/boskap/dejt. Jag har fortfarande ett ganska långt ärr där, som syns när jag inte är helt kritvit. Ett fint minne av att bowla, av en rolig dejt eller bara ett i raden av alla ärr för att min hud är så skör…? Kanske alla tre. Ska nog försöka få med R på en bowlingdejt någon gång, jag har tjatat om att gå på dejt ett bra tag nu.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/07/vill-bowla/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.