En stukad fot och trasig nacke

Jag stukade foten för ett par veckor sedan, och sedan dess har den inte varit sig lik. Fotlederna och tårna är ju de enda lederna i hela kroppen som inte smärtar konstant, men sedan jag stukade foten gör den också ont. Jag hoppas att det bara tar oändligt mycket längre tid att läka än en ”frisk” stukad fot, och att det inte utvecklar sig till något permanent.

I övrigt är det faktiskt inte mycket som står rätt till. Nacken är nästan värst, för jag är så van vid diskbråcken i ländryggen att jag vet exakt hur jag ska medicinera och parera rörelserna för att det inte ska bli överjävligt. Med problemen i nacken följer utstrålning i armarna och huvudvärk, men det är inte det värsta. Jag har svårt att äta och dricka. Jag måste luta ner huvudet när jag ska stoppa in mat och tugga, annars blir det fel vinkel och en nerv kommer i kläm.

Ryggkota, diskar. En stukad fot och trasig nacke.

Likadant när jag dricker, jag måste ha ett fullt glas. Dricka ur en burk är skitsvårt, så det är sugrör som gäller. Så vad händer? Jo, jag äter dåligt. Jag lagar bra mat, men det gör för ont att äta den. När det är någorlunda lindrigt eller hårdmedicinerat äter jag som en boaorm, så att jag får i mig allt jag behöver och mer därtill. Jag har insett att om jag kommer att operera mig igen så måste jag äta upp mig lite, eftersom jag tappar så mycket vikt vid varje sjukhusvistelse. Nä, en stukad fot (och jävligt veka och lösa fotleder) kan leda till värre problem, och jag tycker faktiskt att jag har så att det räcker.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/08/en-stukad-fot-och-trasig-nacke/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: