Fat chicks och relax

Det blev som sagt inte så mycket sömn första natten, så vi tog det väldigt lugnt i går också. Jag blir mer paj av att sova i en platt säng, men det är ändå jävligt skönt att vara här. Vi tog en sväng ut med bilen och uträttade ett par ärenden, och sen blev det lite sightseeing. Åkte ut på ”ön” och kollade in de lite finare delarna av stan, och sen stannade vi vid en stor park. Det fanns en frisbeegolfbana, en backe för utförsåkning och lite fotbollsplaner och sånt, men det som intresserade mig mest var the fat chicks. Det fanns en hel del av dem vid en liten å som rann genom området, och de var varken särskilt rädda eller elaka!

Gäss och ankor, fat chicks

Efter utflykt och promenad blev det dags för tupplur igen. Det är en jävla tur att jag sover bättre på tupplurar än på nätterna! Piggnade till framåt eftermiddagen, handlade och lagade en riktigt smarrig middag, pratade och gjorde ungefär ingenting. Men det är en sån skillnad att göra ingenting hemma, jämfört med att göra det tillsammans med en god vän man sällan träffar. Tänk att det redan är lördag. Ska försöka göra något i dag också, men vad är ytterst oklart…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/08/fat-chicks-och-relax/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: