Flyttar snart hem

I går åkte jag tillbaka till lantstället. Det är ett jäkla hattande fram och tillbaka nu, men om en vecka eller kanske två flyttar vi hem för gott och åker bara ner när det är helg. Det är inte så skönt där när det är tio grader på nätterna, och det är inte så roligt när det regnar och stormar hela dagarna. Inte ens katten vill vara ute. Det brukar ju vara så pass varmt och skönt så här års att det inte är något problem, och oftast kan vi stanna en bit in i september, men nu känns det som om det är dags att flytta hem. Elementen är på, kaminen brinner.

Jag har tagit hem lite kläder varje gång jag har haft ett ärende hem de senaste två veckorna, så att det inte blir så förbannat mycket att ta med hem sen. Skulle tro att R har halva bohaget med sig, så för honom blir det värre. Men vi har ju bara hälften så många katter med oss när vi flyttar hem, som när vi åkte hit i våras. Fy sjutton, vad sorgligt. Jag saknar den där katten så mycket att det gör ont.

Min älskade grå katt har gått över till andra sidan. Nu flyttar vi snart hem, med en katt mindre.

Men livet fortsätter sin konstiga resa, och vi anpassar oss därefter. Katten vi har kvar verkar inte ha något problem med att ha blivit ensam med oss, men det finns ju betydligt mer att göra på landet jämfört med hemma i lägenheten. Förhoppningsvis går det bra när vi flyttar hem också. Med lite tur får vi uppleva några fina dagar till, innan det är dags. Ska hem en sväng till helgen, och sedan igen i mitten av nästa vecka. Då är det nog dags.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/08/flyttar-snart-hem/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: